eng flag English
vreau sa devin membru



Stiri
Predator lanseaza Turneul Mondial "10 Ball" in Anadia, Portugalia

Dupa o lunga asteptare, Turneul International Predator "10-Ball" soseste in Europa. Primul eveniment va avea loc in cadrul Complexului Sportiv din Anadia, Portugalia, in perioada 10-12 septembrie 2009.

Avand jucatori din intreaga lume care vor concura pe 21 de mese, acest eveniment inaugural promite sa devina cel mai important al genului, in Europa. Primii doi finalisti se vor califica in mod automat la Campionatul Mondial "10 Ball", programat sa aiba loc in perioada 25-30 noiembrie 2009, la World Trade Center, in Manila.

Evenimentul este aprobat de catre Federatia Europeana pentru Biliard de Buzunar (EPBF) iar regulamentele WPA se vor aplica tuturor meciurilor. Contand pe participarea a aproximativ 64 de participanti, jucatorii vor lupta pentru un premiu garantat de 50.000 de euro (echivalentul a peste 70.000 de dolari americani).

Site-ul turneului Predator, www.Predator10Ball.com, va difuza materiale video live, va pune la dispozitie un magazin video precum si o prezentare a scorurilor in timp real. In plus, ESPN STAR Asia si Eurosport International vor difuza finala si semifinalele in conditii de inalta definitie. Primul canal mentionat beneficiaza de 150 de milioane de privitori in Asia, in timp ce al doilea post reprezinta canalul cu cea mai mare audienta in Europa, beneficiind de peste 116 milioane de privitori.

Potrivit unei declaratii a lui Karim Belhaj, CEO in cadrul Predator Group, se estimeaza ca 500 de milioane de oameni vor urmari acest eveniment. Turneul International Predator "10-Ball" soseste in Europa. Primul eveniment va avea loc la Complexul Sportiv din Anadia, Portugalia, in perioada 10-12 septembrie 2009.

Partener al Predator Group, compania multimedia Kozoom Corp. care asigura de asemenea sustinerea site-ului oficial al turneului, impartaseste entuziasmul domnului Belhaj. Xavier Carrer declara ca "Este scopul nostru sa prezentam jocul de biliard si pool unei audiente cat mai mari cu putinta; este o realizare in sine sa vedem ca acest turneu are suficient capital pentru ca Eurosport sa il difuzeze pe principala lor retea de canale."

Masterpool si Bilhares Carrinho au avut de asemenea un rol important in pregatirea sosirii turneului in Anadia. "Acesta este un eveniment embrionar pe care suntem nerabdatori sa il initiem" sustine Belhaj. "Ne-am angajat sa promovam sportul nostru, interesul crescand pentru acest joc si sa facem din biliard un cuvant mai familiar. Acest turneu reprezinta un pas urias in aceasta directie."
Copyright Romanian Billiard Association
Bucharest Romania